betöltés folyamatban...

Blog

Miért jó az egyedi ruha?

2020.10.05. - 17:48

Egy alkalmi vagy esküvői ruha kiválasztása nem mindennapos dolog. Jobb esetben előbbit ritkán, utóbbit egyszer hordjuk csak. Így különösen fontos hogy milyen minőségű, és hogy hogyan áll rajtunk.

Egy alkalmi vagy esküvői ruha kiválasztása nem mindennapos dolog. Jobb esetben előbbit ritkán, utóbbit egyszer hordjuk csak. Így különösen fontos, hogy az milyen minőségű és hogyan áll rajtunk, miként érezzük magunk benne. Ezért kiválasztásánál elsődleges szempont nem az ára, hanem a legfontosabb, hogy az tökéletes legyen és tökéletesen álljon a megrendelőjén. Alkalmi ruhában vagy menyasszonyi ruhájában különlegesnek kell éreznie magát mindenkinek. A ruha viselése pedig kellemes emlék kell, hogy legyen. Nem pedig kín, azért, mert szűk, bevág vagy pont ellenkezőleg, lecsúszik, túl nagy. Fontos, hogy a lehető legnagyobb nyugalommal, kényelemmel, örömmel hordhassa a ruhadarabot a viselője, az kiemelje előnyös adottságait, szépségét. 
Valljuk be, a legtöbb ruhaüzletben konfekcióméretek kaphatók, amik megszabott, kész, általános méretre készülnek. Mivel mindenki egyedi adottságokkal rendelkezik, sosem fog úgy állni rajta az az általános méretű ruha, mint egy egyedi tervezésű, személyre szabott viselet. A méretre szabott, egyedi ruháknak több előnye is van viselője számára. Az egyedi ruha csak a tulajdonosa számára készül, az ő formáit, méretét figyelembe véve. Nem hordta senki más előtte sosem. Tökéletesen illeszkedik ott, ahol kell, és eláll ott, ahol az kell. Elrejti az esetleges hibákat, eltéréseket, azokat a dolgokat, amiket viselője nem kíván mások szeme elé tárni, ugyanakkor kiemeli minden előnyös, jó tulajdonságát, amit szeretne megmutatni. A hossz, a forma, a színvilág, a díszítés is személyre szabott, a kért alkathoz, stílushoz igazodik. Ráadásul megvan az az előnye, hogy biztosan nem jön szembe sehol sem az ily módon megvásárolt vagy kibérelt esküvői, alkalmi ruha. Megspórolhatjuk a kínos szituációkat, az összehasonlítgatásokat.  
Egy alkami ruhánál nagyon fontos az anyagválasztás is. A hernyóselyem
az egyik legnemebb anyag, amit évszázadok óta használnak alkalmi és esküvői ruhákhoz, de persze másra is eshet a választásod.
Ha hernyóselymet keresel ezt a boltot
 
https://www.korminca-textilek.hu/termekek/hernyoselyem
 
szeretettel ajánlom!
Az egyedi ruha tervezője ráadásul ügyel a minőségre is, hiszen kézzel készülnek ezek a ruharabok, nem futószalagon legyártott, gyors, nagyüzemi módon. A tervező ismeri a leendő viselője minden kérését, óhaját. Odafigyel arra is, hogy a megrendelő elégedetten távozzon tőle. Ezt pedig a kellemes kiszolgáláson kívül a minőség garantálhatja csak. Azaz, az a ruha biztosan úgy álljon a megbízón, mintha rá öntötték volna. Tökéletesen!  
Bízzunk az egyedi ruhakészítő szakértelmében, tudásában, munkájában. Higgyük el, hogy a készítő megalkotja számunkra a legtökéletesebb esküvői ruhát vagy alkalmi viseletet.