betöltés folyamatban...

Munkáim

 

 
Az RH Fashion márka fő profilja az esküvőiruha-készítés, de ezenkívül menyecske ruha, koszorúslányruha és alkalmi ruha készítésével is foglalkozom. Ballagásra, szalagavatóra, keresztelőre, bálra és különleges eseményekre is találsz nálam öltözetet, de a nagy napodat is szívesen szebbé teszem. 
 
A weboldalam neked ajánlom, ha szereted az egyedi, különleges darabokat. A ruhák neked készülnek, ha fontosnak tartod az egyedi megjelenést, az eleganciát, olyan ruhára vágysz, ami nem jön szembe az utcán, egyik rendezvényen sem. 
 
Megálmodtál egy olyan ruhát, ami még nem létezik? Keresgélsz az üzletekben, de egyik sem hasonlít az elképzelésedhez? Felpróbáltál kismillió öltözéket, de egyik sem úgy áll rajtad, ahogy szeretnéd? Itt jó helyen jársz!
 
Minden körülmények között csak kifogástalan ruhadarabok kerülnek ki a kezeim közül a teljesen egyszerűtől a legkülönlegesebb, egyedi darabokig. Nagyon fontosnak tartom a ruha tervezésnél, kivitelezésnél az anyagok minőségét. Nagy figyelmet fordítok rá, hisz ez adja meg a ruha alapját. 
Épp ezért kizárólag megfelelő alapanyagokkal dolgozom, legyen az szatén, csipke, tüll, düsessz vagy gyöngy. Továbbá fontosnak tartom, hogy a tervezés, a ruha választása mindig személyére szabottan történjék, figyelembe véve az egyéni testalkatod, adottságaid, az egyéniséged, a neked jól álló színeket, az elképzeléseidet. Hisz mindenki más, mindenkinek más tetszik, más áll jól.  
 
Nálam tudsz ruhát terveztetni, készíttetni, vásárolni és kölcsönözni is, hogy kényelmesebb legyen számodra
 
Azért szeretem a munkám, azért választottam ezt a hivatást, hogy örömet szerezhessek neked is a ruháimmal, munkámmal. Egy-egy pozitív visszajelzés feltölt, és ettől tudom szívvel lélekkel végezni a feladatom.